Yuneec Breeze 4K Csomag

BREEZE 4K SZELFI DRÓN

A 4K kamerád amit bárhova elvihetsz

 
 
 

YUNEEC Breeze 4K Selfie Drone

A repülő kamerád

Túl rövid a szelfibot? Nem jó az akciókamerád? Nem tudsz a mobiloddal jó fotókat lőni? Bemutatkozik a Breeze, amivel bármikor nálad lehet a legszuperebb kamera. 24 cm átmérőjű és csak 385 gramm, Így még a legkisebb táskába is könnyedén befér. Igazán praktikus: Az okostelefonod egy élőkép vevőként fog működni. Az integrált és forgatható 4K UHD kamera feltűnően éles légi videókat és fotókat készít.

 

 

Pilot Flight Mode of Breeze 4K Selfie Drone

Pilot Mód

Pilot módban teljes irányításod van a Breeze felett és kézileg tudod reptetni vagy forgatni a telefonod vagy a joystick segítségével, ahogy általában egy RC modellnél.

 

Selfie Flight Mode of Breeze 4K Selfie Drone

Selfie Mód

Ez a tökéletes mód a hibátlan szelfi elkészítéséhez – az előzetes repülési terv nem szükséges. Egyszerűen használd az alkalmazás csúszkáját a távolság és a magasság beállításához.

 

Orbit Me Flight Mode of Breeze 4K Selfie Drone

Orbit Mód

Az Orbit móddal könnyedén beállíthatod a Breeze-t, hogy egy objektum körül keringjen.

 

Journey Flight Mode of Breeze 4K Selfie Drone

Journey Mód

Journey módban a Breeze lassan eltávolodik tőled, majd visszatér ugyanazon az úton, miközben folyamatosan nyomon követ.

 

Follow Me Flight Mode of Breeze 4K Selfie Drone

Follow Me Mód

Reptesd a drónt a tetszőleges magasságba, kapcsold be a Követési Módot és sétálj, vagy fuss. A Breeze követni fogja a mozgásodat.

 

Megvásárolom!

 

 

Breeze 4K Camera Drone from YUNEEC

Ultra könnyű és kompakt

Mindössze 24 cm átmérőjű és csak 385 gramm súlyú. A Breeze az ideális drón, amely szinte bármilyen táskában elfér, hogy akárhova magaddal vihesd. A még nagyobb hely megtakarításához egyszerűen hajtsd fel a rotorokat. 

 

Breeze 4K Selfie Drone with 4K Camera

Prémium 4K UHD kamera

A Breeze egy szenzációs, függőleges irányba mozgatható 4K UHD kamerával van felszerelve, amely felejthetetlen, kiváló minőségű videofelvételeket biztosít, valamint 13 megapixeles képeket tud készíteni. Minden fénykép és videó dinamikus és borotva éles, köszönhetően az elektronikus képstabilizálásnak és a prémium fotó chipsetnek. Mondd Breeeeeeze!

 
 

 

YUNEEC Breeze 4K Selfie Drone with Safety Features

Első a biztonság

A GPS és az IPS technológiának (beltéri helymeghatározó rendszer) köszönhetően a Breeze beltéri és kültéri helyzetben is megállja a helyét. Ha elengeded a joystickot, a Breeze a levegőben marad, amíg újra át nem veszed a vezérlést. Egyébként ez akkor is működik, ha valaki hív és repülés közben megszakítja a kapcsolatot a drónnal. Többször figyelmeztet, mielőtt az akkumulátor töltöttsége 5% -ra csökken, így még könnyen használható a gyors hazatérés mód.

 

Breeze 4K FPV & Controller Kit

 
 

Minden egy App-ban!

Használd a Breeze Cam alkalmazást a drón kézi reptetéséhez, automatizált repülési módok használatához és fényképek szerkesztéséhez. Oszd meg azonnal a fotókat és a videókat a kedvenc helyeden, például: Facebook, Twitter és Instagram.

 

Auto Flight Modes Breeze 4K

Könnyen kezelhető

Az összes fontosabb kamera- és repülési beállítást az alkalmazás menüjében végezheted el. Választhatsz a különböző repülési módok között, beállíthatod a maximális magasságot és a távolságot, beállíthatod a fényképfelbontást és a videó felbontást, telepítheted a firmware frissítéseket, szerkesztheted a képeket és még sok mást.

 

Breeze 4K - Social Media Sharing

Légy részese a közösségnek

Jegyezd fel életed legjobb pillanatait, és azonnal oszd meg őket barátaiddal, közvetlenül a Breeze Cam alkalmazás segítségével, közösségi médián keresztül (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube és még sok más).

 

Breeze Cam App - Pilot Mode

Videó kapcsolat

Repülés közben a Breeze fényképezőgép élőképe 720p vagy 480p felbontásban jelenik meg a mobileszköz képernyőjén (a videófelbontás beállításától függően). Így soha többé nem hagyod ki a tökéletes alkalmat arra, hogy gyönyörű légi felvételeket készíthess.

 

Breeze Cam App - Help & Support

Segítség bármikor

Mielőtt először indulsz a Breeze drónnal, a kiválasztott repülési módok kezelési útmutatója közvetlenül a mobileszköz képernyőjén jelenik meg. Ha bármilyen kérdésed van a repülés közbeni műveletekkel kapcsolatban, kattints az alkalmazás jobb felső sarkában található kérdőjelre.

 

Breeze Cam App - Livestream-Funktion

Live stream

Az iOS-eszközök élő közvetítés funkciójával megoszthatod a történeted a Facebookon, a YouTube-on vagy a kívánt kimeneten keresztül, a barátaiddal és a családoddal, a Real-Time Messaging Protocol (RTMP) segítségével. Miközben a videót a Breeze rögzíti, a mobilkészülék rögzíti a hangot.

 

 

Breeze 4K Mini Drone from YUNEEC

Minden amit tudnod kell

 • A saját 4K drónod amit bárhova magaddal vihetsz
 • Függőlegesen forgatható prémium 4K UHD kamera Prémium Ambarella lapkakészlettel
 • Videó felbontás: 3840 x 2160 pixel
 • Fotó felbontás: 4160 x 3120 (13 MP)
 • Vezérlés okostelefonnal, beleértve a 720p élőképet
 • Tökéletes beltéri és kültéri stabilitás az optikai áramlású GPS és IPS érzékelőrendszernek köszönhetően
 • Közvetlen megosztás Facebookra vagy Instagramra
 • Kivehető, újratölthető LiPo akkumulátor és töltő
 • Kontroller
 • Több repülési mód (Selfie, Follow Me, Orbit, Journey, Return Home)
 • Élő közvetítés funkció (csak iOS esetén)

 

 

Bezár
×

Kosár

Kedves vásárlónk!

A koronavírus helyzett miatt

A külföldről beérkező termékeink szállítása bizonytalan. Amennyiben ilyen jellegű termék rendelésére kerül sor, mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot.