Mi Band 3

Nagy OLED érintőképernyő | Akár 20 nap üzemidő

App értesítések, SMS-ek megjelenítése | Akár 50 méterig vízálló | Valós idejű aktivitás mérés | Telefon bemérés | Folyamatos pulzus mérés | Lépés és Alvás minőség mérés

Egy nagy, teljesen új OLED érintőképernyő

Tiszta és egyszerű tervezés és kivitelezés

Versenyezzen önmagával, és legyen fittebb

Valós időben megjelenített sport tevékenység, pulzusszám és egyéb adatok

Úszás közben is hordhatod
50 méterig vízálló
Az 5 ATM minősítéssel a Mi Band 3 nagyobb
ellenállást biztosítés, amely lehetővé teszi, hogy többre legyen képes
Valós idejű aktivitás mérés
Új másodlagos aktivitás mérő kijelző
Futás, biciklizés vagy sétálás közben, bármikor egyszerűen megnézheti a pulzusát, vagy a sebességét

Emlékezteti a céljaira

Állítson be egy kis célt, és dolgozzon rá!

Amikor eléred a napi lépéseidet, a Mi Band 3 óvatosan figyelmeztet arra, hogy elérted a célodat, és inspiráltad, hogy még szorgalmasabb és sikeresebb emberré válj.

Tartson számon minden mozdulatot és élvezze az egészségesen töltött nappalokat és éjszakákat

A lépésszámlálást, a pulzusszámot és az alvásminőséget pontosabban ellenőrizheted, és „ideje felkelni” figyelmeztetéseket is biztosít.

Napi lépésszámlálás és pulzusmérés

A pontosabb lépésszámláló algoritmus figyelembe veszi a napi pulzusszám változásokat

A lépésszámláló algoritmusunkat ismét frissítettük és fejlesztettük annak érdekében, hogy meggyőződhessünk róla, hogy minden nehezen megszerzett lépés számítson. Ráadásul a pulzusmérő 24 órás időközönként pontosan tudja olvasni a pulzusszám változásait.

Az alvás minőségének figyelése

Aludj egy kicsit jobban minden nap

Az éjszakai alvásminőségre vonatkozó adatok pontos rögzítése, beleértve a mély alvásról és a könnyű alvásról szóló adatokat, amely segít az alvási szokások megváltoztatásában.

Figyelmeztetés a hosszú ülésről

Adj bele mindent a munkába, majd lazíts és regenerálódj

Ha túl elfoglalt vagy, és elveszíted az időérzékedet, a karkötő gyengéden vibrál, emlékeztetve arra, hogy felkelj és sétálj. Ez javítja a fizikai állapotot és az egészséget.

A több energiád arra ösztönöz, hogy szabadítsd fel minden erőforrásodat

A 20 napos akkumulátor-élettartam, a jelszó nélküli feloldás és a bejövő hívások megtekintése / elutasítása csak néhány a felajánlott 30 funkció közül.

Feloldás jelszó nélkül

Ha egy összekapcsolt My Band 3 közel van az Android okostelefonodhoz, akkor a telefon automatikusan felold

Híváskijelzés és elutasítás, Minden hívás kezelése, még okostelefon nélkül is

Az új 3. Mi Band kijelzi a hívó nevét vagy telefonszámát. Ha nem akarod felvenni, nyomd meg és tartsd lenyomva a gombot, és a hívás el lesz utasítva.

További funkciók

30 jellemző egyben

A Mi Band 3 számos lehetőséggel rendelkezik. Ha szükséged van valamire, mindig ott van, hogy segítsen neked. A későbbiekben még több szolgáltatást integrálunk majd.

Az új Mi Fit app

Minden segítséget megad a mozgás folytatásához.

A Mi Fit alkalmazással testre szabhatod napi céljait, a személyes igényektől függően. Kiválaszthatod a legjobban illő testmozgást, és rendszeresen ellenőrizheted heti előrehaladásodat. Az alvással kapcsolatos információkat és még sok mindent megtalálsz az alkalmazásban.

Akkumulátor élettartam

Súlya csak 20 gramm, az üzemideje 20 nap

A Mi Band 3 központi része mindössze 8,5 gramm súlyú, és nagy energiasűrűségű Li-Pol akkumulátorral rendelkezik. Egyetlen töltéssel és gyakori használat esetén az akkumulátor több mint 20 napig tart.

Egységes, harmonikus és rugalmas fekete képernyő

A hosszabb és tisztább OLED érintőképernyővel a Mi Band 3 egy még rendkívüli eszköz

Biztonságos tervezés

A biztonságos zárszerkezet megnehezíti az aktivitásmérő elvesztését

A tartósság érdekében több, mint 2000 tesztet végeztünk el a készüléken, és a Mi Band 3 kellően ellenállónak bizonyult.

Három színszíj közül választhatsz

A puha és kellemes anyag a bőr számára kényelmes és nagyon könnyen hordozható

A heveder hőre lágyuló elasztomerből készül, puha anyagból, amely kényelmes illeszkedést biztosít. Három szín közül választhatsz: grafitfesték, elektromos narancssárga és égszínkék.

Az alap készülék színe fekete, A többi szín külön megvásárolható.
* A legutóbbi 5 üzenet jeleníthető meg (legfeljebb 3 tartalomszöveg üzenetenként).
* Forrás: IP minősítés 5 ATM (= 50 méter mélységig) alapul által végzett vizsgálatok a Nemzeti Minőségi Felügyelet Ellenőrzési Központ szerint GB/T 30106-2013, jelentés száma: QT1803032. Használható zuhanyzóval, úszómedencével vagy a part közelében lévő úszómedencében. Nem alkalmas szaunába vagy búvárkodásra.
* Amikor a Mi Fit alkalmazást sport módban fut, edzés közben csak fel kell emelni a csuklódat. A képernyő valós időben (idő, távolság, pulzusszám és sebesség) ad információt.
* A Mi Band 3 két különböző típusú pulzusérzékelőt használ. Az eszköz szigorú tesztelésen esett át a Huami Technology Laboratóriumban, ahol bebizonyosodott, hogy olyan tényezők, mint a statikus pulzusszám, a dinamikus pulzusszám és a My Band 3 verziók általános teljesítménye konzisztens. Ezen kívül a 24 órás pulzusmérő a Mi Fit alkalmazásban ellenőrizhető. Ez a funkció sok energiát fogyaszt, ami csökkenti az akkumulátor élettartamát.
* Kompatibilis az Android 4.4 és a legfrissebb verziója a MIUI, vagy Android 5.0 és újabb, (képernyő feloldás / Smart Lock)
* A Mi Band 3 több mint 30 funkciót tartalmaz. További részletekért lásd a specifikációk részt.
* Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Huami Technológiai Laboratórium által elvégzett vizsgálatokból származnak, a következő paraméterek alapján: a gyári alapbeállítás használata, napi 50 üzenet fogadása és megjelenítése, rezgés riasztás 5 másodpercig nyomva tartva a gombot 10-szer, az egyéb műveletek 2 percig történő megjelenítéséhez, 3-szor mért pulzusszámának ellenőrzése, heti 1 órás edzés (a pulzusszám-vezérlő funkció aktiválása valós időben, a pulzusszám-értesítések ki vannak kapcsolva) és naponta egyszer futtatja a Mi Fit alkalmazást az adatok szinkronizálásához. A mindennapi használat során olyan tényezők, mint a konfiguráció, a műveletek és a környezet hatással vannak az akkumulátor élettartamára.
* A Mi Band 3 gyártása során szimulációs teszteket végeztek, beleértve a 2000-es tartóssági teszt ciklusát. A szétszerelést és az összeszerelést követően a készülék nem mutatta láthatóan a deformáció vagy a tapadás elvesztését.
* A Mi Band 3 fekete grafit az SGS tesztelésen ment keresztül. Megfelel a GB/T 26572-2011 és az EU RoHS, a No.SHAEC1800673601 és a SHAEC1800673101 számú környezetvédelmi előírásoknak. A Banda Veritas által ellenőrzött Mi Band 3 narancssárga és égszínkék szíjak is megfelelnek a GB/T 26572-2011 és az EU RoHS környezetvédelmi követelményeknek, a (6618) 110-1581 / (6618) 110-1582 számú jelentésnek. A Mi Band 3-at Bio-kompatibilitási vizsgálatoknak is alávetették, amelyet az Anhui Provincial Food and Drug Test, AH2018-QZX-00005 számú bizonyítvánnyal végeztettek. Rendszeresen tisztítsa meg a karszalagot. Azonnal szüntesse be a termék használatát, és forduljon orvoshoz, ha a bőrrel érintő felületeken bőrpír vagy duzzanat jelei jelennek meg.
* Minden adat referencia nélkül a Huami Laboratóriumból, a tervezési és műszaki paraméterekből és a szállító adataiból származik. A tényleges felhasználás során kapott adatok az alkalmazott teszt szoftver verziójától, az adott tesztkörnyezettől, a verziók és más kisebb árnyalatok közötti különbségektől függenek. A tényleges használat során kapott adatok elsőbbséget élveznek. Az eszköz online struktúrájának képe, beleértve a funkciók rendjét, nem feltétlenül tükrözi az eszköz tényleges szerkezetét.
Bezár
×

Kosár