Ring Video Doorbell 3 – Okos csengő

79 990 Ft

A fejlett Ring Video Doorbell 2 lehetővé teszi az otthon felügyeletét okostelefonról, tabletről és PC-ről. A Ring Video Doorbell kettő állítható mozgási zónákkal rendelkezik, így a legfontosabb területekre koncentrálhat. Ha valaki bekapcsolja a mozgásérzékelőket, vagy csenget, azonnali riasztást kap az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén. Válaszoljon a riasztásra bárhonnan, hogy hallja és lássa az ajtó előtt álló személyt.

Elfogyott

Cikkszám: 77454471 Kategóriák: ,
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Leírás

Termékleírás


A fejlett Ring Video Doorbell 2 lehetővé teszi az otthon felügyeletét okostelefonról, tabletről és PC-ről. A Ring Video Doorbell 2 állítható mozgási zónákkal rendelkezik, így a legfontosabb területekre koncentrálhat. Ha valaki bekapcsolja a mozgásérzékelőket, vagy csenget, azonnali riasztást kap az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén. Válaszoljon a riasztásra bárhonnan, hogy hallja és lássa az ajtó előtt álló személyt. A Ring támogatja a valós idejű nézetet is, így folyamatosan képes figyelni az ingatlant. A beépített éjjellátó szenzorokkal és időjárásálló kialakítással éjjel-nappal, eső vagy napsütés esetén is védheti otthonát. A 30 napos tesztidőszak alatt elérheti a Cloud szolgáltatást is, melyben bármikor megoszthat videókat bárkivel. A Ring Video Doorbell 2 egy innovatív gyorskioldó akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a csengő sose merüljön le. Két mellékelt, eltávolítható első lemezből választhatod ki az otthonodnak és a stílusodnak legjobban megfelelő változatot, melyet egy ingyenes szerszámkészlet és egy útmutató segítségével lehet felszerelni, így a Ring Video Doorbell pár perc alatt telepíthető. Wi-Fi kapcsolatot igényel. Kompatibilis az iOS és az Android készülékekkel és a Windows 10 operációs rendszerrel a számítógépen.


Képtalálat a következőre: „ring video doorbell 2”

Ring Video Doorbell- Egy biztonságosabb otthonért

A Ring Video Doorbell 2 lehetővé teszi minden lakónak, hogy otthonát bármikor meg tudja nézni, és beszélni tudjon a bejárati ajtó előtt álló személlyel.

A beépített mozgásérzékelővel a Ring azonnali üzenetben tájékoztatja a felhasználókat a gyanús mozgásokról, ezáltal hatékonyan hozzájárul a betörés megelőzéséhez.

  • Kristálytiszta 1080p HD videó, beleértve az éjszakai üzemmódot is
  • Újratölthető, levehető lítium-ion akkumulátor (6-12 hónapos üzemidő)
  • 160 ° széles látószögű felvételek
  • Wi-Fi kapcsolat
  • időjárásálló
  • Egyéni mozgásérzékelő alkalmazásjelzéssel
  • Egyszerű telepítés
  • Lopásvédelem

Minden háztartásban használható

A Ring könnyen használható a cserélhető akkumulátorral vagy már meglévő kábelezéssel.
Így alig van ház, iroda, föld, üzlet, amelyet nem lehet megfigyelni a Ringgel.

Mozgásérzékelés

Határozza meg, hogy a ház vagy a kerti ajtó előtt milyen területeket kell mozgásérzékelővel ellenőrizni.

Így Ön nem kap tájékoztatást az egyes járművekről, csak az igazán fontos mozgásokról az alkalmazás / asztali értesítés útján, és aktívan reagálhat rá.

Lásson és beszéljen minden eszközről

Csengetnek – Nem vagy otthon? Betörő vagy csak a szomszéd, postás vagy családtag?

A Ring segítségével most tudod, ki csenget. A Ring App lehetővé teszi az élő képet és közvetlen beszélgetést a látogatóval. Így nem hiányoznak a csomagjai, sem a kívánt, sem a nem kívánt látogatás.

A megfelelő szín az otthona számára

A Ring Video Doorbell 2 két cserélhető előlappal rendelkezik: szatén nikkel és velencei bronz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ring Video Doorbell 3 – Okos csengő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük