POPP Termosztatikus Radiátorszelep

23 690 Ft

Növelje a kényelmet és energia megtakarítását egyszerre. A POPP radiátor termosztátok az otthoni automatizálás fontos moduljai. Az intelligens, különböző érzékelőkkel és egyedi fűtési ütemezésekkel összekötve csak akkor melegszik, ha szükséges, és csak a kívánt kényelmes hőmérsékletre. Ezenkívül a fűtési folyamat automatikusan leáll, amint kinyílik egy ablak. A fűtést távolról is aktiválhatja, mielőtt hazaérne

Elfogyott

Cikkszám: 2498798435 Kategóriák: , , ,
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Leírás

Növelje a kényelmet és energia megtakarítását egyszerre. A POPP radiátor termosztátok az otthoni automatizálás fontos moduljai. Az intelligens, különböző érzékelőkkel és egyedi fűtési ütemezésekkel összekötve csak akkor melegszik, ha szükséges, és csak a kívánt kényelmes hőmérsékletre. Ezenkívül a fűtési folyamat automatikusan leáll, amint kinyílik egy ablak. A fűtést távolról is aktiválhatja, mielőtt hazaérne.

A POPP radiátor termosztátot fűtő szelepekre kell szerelni. A készülék elfogad egy olyan alapjelet, amelyet manuálisan állítunk be a gombjaival, vagy vezeték nélkül a Z-Wave használatával. A kívánt hőmérséklet beállítás mellett a készülék speciális használatot is támogat, mint például az energiatakarékosság és a fagyvédelem. A készüléken egy kis LCD-panel jelenik meg a beállított hőmérsékleten. A belső hőmérséklet-érzékelő méri a tényleges hőmérsékletet, és jelentést küld a vezérlőközpontba.

A termosztát további intelligens funkciókat is lehetővé tesz, például a nyitott ablakok észlelését, váltást energiatakarékos üzemmódba vagy szelepképzési funkciót, amely biztosítja, hogy a szelepek hosszabb ideig működjenek.

Az POPP termosztát könnyen felszerelhető standard M30x1.5 csatlakozóval vagy RA2000 (Danfoss bepattanó) szelepekkel. A készülék rendszeres internetkapcsolatot használ.
A Danfoss LC-13 termosztatikus radiátorszeleppel összehasonlítva a Popp termosztát beépített hőmérsékletérzékelővel rendelkezik, amely a mért hőmérsékletet jelzi a Z-Wave vezérlőközpontnak.

Jellemzők:

Termosztát vízalapú radiátorokhoz
Integrált hőmérsékletérzékelő
Helyi vezérlőgombok
LCD kijelző (beállított hőmérséklet)
– 
Standard M30x1,5 csatlakozó (30×1,5) vagy RA2000 (Danfoss bepattanó) szelepekhez.
– 
Alacsony zajszintű motor
– 
Gyermekvédelem
Vezeték nélküli technológia: Z-Wave
Méretek: 51 x 51 x 71 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„POPP Termosztatikus Radiátorszelep” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bezár
×

Kosár