Nuki Okos Zár 2.0

75 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: NUKI-LCK Kategóriák: , ,
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Leírás

Nuki Smart Lock 2.0

Intelligens zár automatikus nyitással

A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár használatával segítségével többé már nincsen szükséged a lakáskulcsokra. A készülék ugyanis a Nuki App mobilalkalmazáson keresztül kommunikál, ami azt jelenti, hogy könnyedén kinyithatod az ajtót a mobiltelefonod segítségével. Továbbá, az opcionális Auto Unlock funkcióval még a telefonodat sem szükséges elővenned a zsebedből vagy a táskádból, elegendő, ha a zár közelében vagy és az ajtó automatikusan kinyílik.


A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár legfontosabb jellemzői

  • A Nuki App mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens zár
  • Egyszerű telepítés és könnyű beállítás
  • Airbnb minősítéssel, kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és Apple HomeKit szolgáltatásokkal
  • LED világító gyűrű jelzi az elektronikus zár állapotát
  • AA elemek táplálják
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 interfész
  • Csak kuplungos zárbetéttel működik
  • Kompatibilis a standard gombcilinderekkel és ovális cilinderbetétekkel
Egyszerű telepítés

Az ajtó belsejében található már meglévő zárbetét és kulcs segítségével a Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár telepítése igazán egyszerű. A zárbetét magasságától függően a Smart Lock-ot rögzítheted lekötéssel vagy ragasztással is az ajtóhoz. Amikor konfigurálod a Smart Lock-ot a Nuki App mobilalkalmazással, a kulcs elfordul a zárban.


Maximális biztonság

A Nuki Smart Lock 2.0 fejlett titkosítást használ a mobiltelefonnal folytatott kommunikációhoz, emellett megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak, mint például a hitelesített ZILLNER IT SECURITY biztonsági minősítés. Miután a zár az ajtó belseje felőli oldalról csatlakozik a zárbetéthez, nem áll fenn az illetéktelen megrongálás veszélye.


Nuki App mobilalkalmazás

A Nuki App alkalmazásban létrehozhatod és kezelheted a háztartás tagjai számára kiosztott egyéni hozzáférések jogát. Választhatsz az állandó, ismételt vagy egyszeri engedélyek közül. Az ajtózár szabályozásához a zárat egy innovatív Nuki érzékelővel látták el, amely mindig tájékoztat a zár aktuális állapotáról (zárt/záratlan).


Automatikus nyitás és zárás

Az ajtózár nyitásához és bezárásához csak annyit kell tenned, hogy elhúzod az ujjadat az okostelefonod vagy okosórád kijelzőjén. Az Auto Unlock funkció aktiválásával a Nuki Smart Lock intelligens zár automatikusan feloldódik, amikor az érzékelőhöz közel érzékeli a párosított mobiltelefont. Továbbá elérhető az opcionális Lock ’n’ Go funkció is, amely gondoskodik az automatikus zárásról, amikor elmész otthonról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nuki Okos Zár 2.0” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük