Netatmo Okos Termosztát

64 990 Ft

  • Takarítson meg akár 37% energiát!
  • Vezérelje fűtését okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, vagy közvetlenül a termosztátról.
  • A termosztátot a Siri-vel vagy Amazon echo-n keresztül vezérelheti.
  • Kompatibilis gáz, olaj vagy fatüzeléssel.
  • iOS, Android és Windows kompatibilis

Elfogyott

Cikkszám: 000045 Kategóriák: ,
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Leírás

Innovatív termosztát

A Netatmo termosztát távolról szabályozható fűtéssel csökkenti a háztartás energiafogyasztását. A kifinomult tervezésnek köszönhetően használhatja okostelefonokkal és más okoskészülékekkel összekötve is. Bárhol és bármikor ellenőrizheti és módosíthatja a fűtést az okostelefonjáról, tabletről vagy laptopról ( iOS , Android , Windows Phone ).

Adaptív termosztát

A termosztát alkalmazkodik életmódbeli szokásaihoz. Maga vezérli, a kellemes hőmérséklet kialakítását az Ön tevékenységeinek megfelelően, valamint optimalizálja az energiafogyasztást. A Netatmo termosztát elemzi és kiértékeli a háztartás tagjainak szokásait, figyelemmel kíséri azok alvási szokásait és az időszakot, amit házon kívül töltenek.

 

 

Webes alkalmazás

Azok számára, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, lehetőség nyílik arra, hogy manuálisan állítsa be a termosztátot. A Netatmo termosztátot irányíthatja a laptopról is egy könnyen kezelhető webes applikáció segítségével. Hála az ingyenes applikációnak, beállíthatja a hőmérsékletet távolról is, még ha éppen a világ másik végén is van.


Egyszerű felület

A termosztát felülete egyszerű, intuitív és hatékony. A termosztátot úgy tervezték, hogy bárki nyugodt szívvel használhassa, aki azt szeretné, hogy csökkenjenek az energiaszámlái, és környezettudatosabb életmódra vágyik. A fűtés hatékonyabb kezelése segít, hogy akár 25% -os energiamegtakarítást érjen el.

 

 

Gyönyörű kivitel

A Netatmo termosztát Philippe Starck látta el esztétikus és elegáns dizájnnal. A termosztát hátsó oldalára ragasztható 5 féle cserélhető színes fóliával megváltoztathatja a kinézetét egy pillanat alatt. Az E-tinta kijelző kiváló minőségű, minimális energiafogyasztású, melyen tisztán látható az összes szükséges információ.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Netatmo Okos Termosztát” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük