Amazon Echo (2. Generációs)

39 990 Ft

Az Amazon új intelligens intelligens hangszórója garantáltan elkápráztatja Önt a funkcióival. A WiFi-hez csatlakoztatható Amazon Echo intelligens hangszóró Alexa Mesterséges Intelligenciával. A zenelejátszás mellett a háztartási készülékek vezérlésére, ébresztésre, hívásfogadásra, hangoskönyvek olvasására, üzenetek írására és fogadására szolgál. A 7 rendkívül érzékeny mikrofonnak köszönhetően zenelejátszás közben is képes utasításokat fogadni. A készülékhez további hangszórókat vagy fejhallgatókat csatlakoztathat Bluetooth-on vagy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és zenét is lejátszhat például Spotify alkalmazással, Amazon Music és / vagy iHeartRadio segítségével. A hangszóró ébresztőóraként is használható, vagy akár konyhai időzítőként. A hangvezérlés támogatott nyelvei angol és német.

Elfogyott

Cikkszám: 0841667140223 Kategóriák: ,
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Leírás

Az Amazon új intelligens intelligens hangszórója garantáltan elkápráztatja Önt a funkcióival. A WiFi-hez csatlakoztatható Amazon Echo intelligens hangszóró Alexa Mesterséges Intelligenciával. A zenelejátszás mellett a háztartási készülékek vezérlésére, ébresztésre, hívásfogadásra, hangoskönyvek olvasására, üzenetek írására és fogadására szolgál. A 7 rendkívül érzékeny mikrofonnak köszönhetően zenelejátszás közben is képes utasításokat fogadni. A készülékhez további hangszórókat vagy fejhallgatókat csatlakoztathat Bluetooth-on vagy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és zenét is lejátszhat például Spotify alkalmazással, Amazon Music és / vagy iHeartRadio segítségével. A hangszóró ébresztőóraként is használható, vagy akár konyhai időzítőként. A hangvezérlés támogatott nyelvei angol és német.

Az Amazon Echo Okos Hangszóró (2.generáció) – Fekete legfőbb jellemzői

  • egy intelligens hangszóró mesterséges intelligenciával
  • mesterséges intelligencia Alexa
  • számos hasznos hangszóró funkció
  • rendkívül érzékeny mikrofonok a hangfelismeréshez
  • Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható fejhallgatóhoz
  • folyamatos frissítések

Alexa teljesíti minden kívánságát

Mint már említettük, ez az okos eszköz Alexa Mesterséges Intelligenciával rendelkezik. Ha bármire szüksége van, vagy kérdése merül fel, csak kérdezze Alexát és ő már készen is áll arra, hogy kövesse az utasításait, vagy azonnal válaszoljon a kérdésére. Megkérdezheti tőle, hogy milyen az időjárás, egy sportesemény eredményét vagy a legfrissebb híreket. Szinte bármit kérhet. Engedje meg, hogy zenét játsszon egy bizonyos műfajban vagy előadótól, vagy hívjon Önnek egy taxit. Alexát arra is használhatja, hogy üzenetet küldjön barátainak, vagy hívja barátnőjét. Bárkivel kommunikálhat, akinek van Echo, Echo Dot (második generáció), Echo Show vagy Alexa alkalmazása. Az Echo lehetővé teszi a lámpa kikapcsolását, a TV bekapcsolását vagy a ventilátorok szabályozását. Ez az intelligens eszköz a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a WeMo, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell stb. készülékekkel működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amazon Echo (2. Generációs)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük