A Bravogroup Holding az okosotthonok térhódítására reflektálva létrehozta a Bravosmart.hu webáruházat.

„Az okos eszközök térhódítása vitathatatlan, így innovatív piaci szereplőként elsődleges küldetésünknek tekintjük azt, hogy online áruházunkkal támogassuk és még szélesebb felhasználói körhöz eljuttassuk a legmodernebb okosotthon eszközöket.”

„Az autók, a telefonok, a gyártási folyamatok automatizálása mellett egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni azt, hogy az otthonaink okosításával mennyire a saját igényeinkre tudjuk szabni a lakásunkat, a házunkat, ezzel is megkönnyítve az életünket.”

Az otthonok teljeskörű automatizálásához hatalmas termékválasztékot, csomagajánlatokat és exkluzív előnyöket kínál a webáruház. Az oldalon lehetőség van többek között az okosotthonok biztonságának garantálásához szenzorokat és kamerákat, a központi irányítás kivitelezéséhez otthoni asszisztenseket, a megfelelő hőmérséklet eléréséhez elektronikus termosztátokat, a tökéletes fényviszonyok megteremtéséhez okos világító eszközöket és vezérlőket, az állandó tisztaság fenntartásához pedig robotporszívókat vásárolni.
A vállalat által forgalmazott termékek a nemzetközileg legelismertebb és legmeghatározóbb gyártóktól származnak, így biztosítva a vásárlóknak a stabil, hatékony és magas minőséget. A megrendelők elégedettségéről pedig a folyamatosan frissülő árukészlettel, valamint az áruház által kínált termékek rövid kiszállítási idejével gondoskodnak. 
Bezár
5% kedvezmény
:(
Ingyen
LedLenser K1L
Majdnem! :)
10% Kedvezmény
20% Kedvezmény
Ingyen szállítás
10% Philips Hue kedvezmény
Ingyen Philips
Hue Dim Kit
Ingyen Amazon
Echo Dot
Próbálj szerencsét és nyerj!
Ha mázlid van, akár ingyenes okos kütyüt is nyerhetsz! Csak add meg az e-mail címedet, ahova a kupont küldhetjük, pörgess, és legyen a tiéd a nyeremény!
A szabályok:
  • 1 játék/felhasználó
  • A csalókat kitiltjuk.
×

Kosár