HÁZAT ÉPÍT/FELÚJÍT?

A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető. Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szüksége, illetve telepítenie kell a Philips Hue alkalmazást az okoseszközére. Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hát hozzá!

Fényforrások és csomagok (Bridge nélkül)
Lámpatestek
Kezdő csomagok (Bridge-et tartalmaznak)
Vezérlés és kiegészítők

A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okoseszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathat. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is – segítségével a távolból is vezérelheti eszközeit, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethet. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.

Ismerje meg a Philips Hue alkalmazást. Tervezésekor az Ön kényelme, az otthona és mindennapi feladatai lebegtek szemeink előtt. Görgessen lentebb, és ismerjen meg néhányat a legjelentősebb változtatások közül. Kezdjen hozzá! Indítsa el a letöltést. Próbálja ki. Fedezze fel. Élvezze a kezelhetőséget és próbáljon ki minden lehetőséget.

Árgarancia

Ha másik magyarországi legálisan működő webáruházban olcsóbban találod meg ugyanazt a Philips Hue terméket, mi még olcsóbban kínáljuk azt neked! Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül válaszolunk kérésedre!

Nagyobb összegű megrendelése lenne? Kérjen egyéni árajánlatot!