Magas biztonságú
tároló állomás

Videó lejátszása

Az elektromos kerékpárok a legnépszerűbb elektromos járművek a világon! Mivel egyre több e-kerékpár jelenik meg az utcákon, a parkolási és töltési megoldásokra is egyre nagyobb nagy szükség van. Kerékpártárolóink töltést is tartalmazhatnak, így egyszerre két kihívást is megoldhat: a kerékpárparkolást ÉS a töltést.

Átalakul a városi közlekedés, annak köszönhetően, hogy egyre több sima és elektromos kerékpár van az utcán. A megfelelő infrastruktúrával a zöldebb, egészségesebb és fenntarthatóbb életmód lesz a jellemző. Az e-bike-ok többek között még népszerűbbé teszik a kerékpározást minden korosztályban, és lehetővé teszik a nagyobb távolságok megtételét.  

A Bravogroup megoldása segítségével a kerékpárparkolás olyan egyszerű, mint a kerékpározás. Használja mobiltelefonját a kerékpár lezárásához és nem kell saját lakatot cipelnie.

A márkajelzést és a színeket is testre szabhatja. Adjon hozzá napelemeket vagy alaplapokat.

Videó lejátszása

A legjobb kerékpártartó köz-, magán- vagy kereskedelmi használatra. E-bike töltési lehetőség.

Kerékpártartóink segítenek a vállalkozásoknak és a közterületeknek abban, hogy kerékpárosbarátabbá váljanak, és ezáltal több kerékpárost vonzanak. A kerékpártartó beállítható korlátozott hozzáféréssel egy alkalmazás vagy belépőkártya segítségével, így csak meghatározott személyek használhatják, például az Ön diákjai, alkalmazottai vagy bérlői. A Bikeep kerékpártartók rendelkeznek e-bike töltési lehetőséggel.

0 +
Megoldás
0 M+
Felhasználó
0
Lopás