Gigaset Smart Home

Érezd magad otthon is biztonságban

Védd meg magad a betörés, a természeti veszélyek és a lopás ellen

Magyarországon átlagosan 3 betörés történik percenként. A rendőrségi adatok szerint ez körülbelül 151 000 betörést jelentett 2016-ban. A betörések megtörténhetnek munkaidőben, vásárlás közben, este vagy akár hétvégén is. Ezért ajánlott egy plusz védelmi vonalat felhúzni a zárak mellé, ami visszatartó erő lehet a betörők számára.

A Gigaset Smart Home riasztórendszerei ezt teszik lehetővé. Mozgásérzékelők, riasztókészülékek és biztonsági kamerák, valamint füstérzékelők állnak rendelkezésre a maximális biztonság elérésének érdekében. A Gigaset alkalmazás figyeli, hogy a szenzorokkal felszerelt összes ajtó és ablak nyitva, vagy zárva van, és tájékoztatja a felhasználókat, ha füst keletkezik. Minden esemény könnyen dokumentálható a felhőben. A felhasználók szimulálhatják otthoni jelenlétüket is automatikus villany kapcsolással. A Gigaset Smart Home riasztórendszerei védelmet nyújtanak a betörés és a természeti veszélyek ellen, és kényelmet nyújtanak – például hang- és világításvezérléssel az Amazon Alexa, a Google Home vagy a Philips Hue segítségével

Riasztó rendszer

A nagy házaktól a városi lakásokig: az egyéni háztartásoknak egyéni biztonsági szintre van szükségük. A Gigaset felismerte ezt, ezért kifejlesztette intelligens otthoni riasztórendszerét három különböző méretben. Minden változat alapmodulja a bázisállomás. A Gigaset “S” méretű csomagjában az nyitásérzékelő, mozgásérzékelő és riasztó sziréna ideális védelmet biztosít különösen a kisebb lakásokban, ahol a betolakodók könnyen hozzáférnek értékeinkhez. Az “M” méretű csomag családi házakat és földszinti lakásokat tud hatékonyan megvédeni extra ablakérzékelőkkel. Az “L” változat ideális nagyméretű apartmanok és házak számára, mivel további biztonságot nyújt a vezeték nélküli beltéri kamera és a mozgásérzékelő

Természetesen a csomagok bővíthetők különálló kiegészítő szenzorok megvásárlásával, melyeket egyszerűen telepíthet a bázisállomás és okostelefonja seítségével.

Okos belépő szintű csomag a betörések ellen.

A csomag tartalma:

  • 1 db bázis egység
  • 1 db sziréna
  • 1 db nyitás érzékelő

Okos belépő szintű csomag tűzkár ellen.

A csomag tartalma:

  • 1 db bázis egység
  • 2 db füst érzékelő

Okos belépő szintű csomag, hogy mindent irányíthasson.

A csomag tartalma:

  • 1 db bázis egység
  • 2 db okos konnektor

Okos belépő szintű csomag természeti károk ellen.

A csomag tartalma:

  • 1 db bázis egység
  • 1 db sziréna
  • 1 db ajtó riasztó

Intelligens szenzorok

Bárkinek, aki meg akarja védeni az otthonát a betörésektől vagy a természeti veszélyektől. Egy okos otthonban a szenzorok különböző feladatokat hajthatnak végre, beleértve, hogy jelzik a nemkívánatos mozgásokat a szobákban vagy az ajtókon, tájékoztat a nyitott ablakokról, vagy figyelmezteti a tulajdonosokat, hogy füst van. A riasztó sziréna és az intelligens világításvezérlés a kapcsolóaljzatokon keresztül további elrettentést biztosít a behatolók számára. A beltéri kamera értékes bizonyítékot is szolgáltathat, ha idegen van a lakásunkban.

A rendszer alapja a központi egység, melyhez hozzákapcsolhatók a különböző szenzorok. Ezeket a szenzorokat utána az okostelefonunkkal vagy a Gigaset okos gombbal is irányíthatjuk.

A füstjelzőtől az ablak szenzorig.

Biztonságos ajtók és ablakok, mozgások regisztrálása a helyiségekben és figyelmeztetés a füst jelenlétére: Az otthonában lévő érzékelők mindegyik feladatot ellátják. A Gigaset szenzorok – a füstérzékelőktől, az ajtó és az ablakérzékelőkön át a mozgásérzékelőig – teljes potenciáljukat tárják fel. Amikor az érzékelők a Gigaset alkalmazásához kapcsolódnak, a felhasználók megismerhetik az olyan információkat, mint például figyelmeztetés, ha egy ablak nyitva maradt, amikor elhagyják a házat, vagy a távollétük során tájékoztatást kapnak a szokatlan mozgásokról.

Füstérzékelő

Akciós!

Vízérzékelő

Akciós!

Sziréna

Akciós!

Okos konnektor

Akciós!

Nyitásérzékelő


Mozgásérzékelő


Bezár
×

Kosár

Kedves vásárlónk!

A koronavírus helyzett miatt

A külföldről beérkező termékeink szállítása bizonytalan. Amennyiben ilyen jellegű termék rendelésére kerül sor, mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot.