Termosztátos radiátorszelepek
A legokosabb választás

Termosztátos radiátorszelepek
A legokosabb választás

Remek lehetőségek

Nézze meg, milyen csodálatosan egyszerű és hatékony a fűtés kezelése. A hőszabályozót tetszőleges számú radiátorra szerelheti, és az optimális hőmérséklet elérése érdekében együttműködnek egymással. Egyetlen más eszköz sem nyújt olyan mértékű fűtési kényelmet és ilyen lehetőségeket. Bárhol is van, bármikor: használd a kezedet, használd a hangodat, vagy használd a mobilalkalmazást, hogy pontosan ellenőrizd a fűtést minden szobában.

Okos termosztátok

Irányítson mindent központilag

Intelligens fűtés a Bravosmarttal

Jön a tél és egyre hidegebb lesz. Szeretnéd újra bekapcsolni a fűtést? De hogyan melegítheted fel a lakást anélkül, hogy túl magas legyen a költsége?
A háztartások energia költségeinek 80 százaléka származik a fűtésből és a forró vízből. A hatékony fűtés csökkenti ezeket a költségeket. De nem csak a költség miatt érdemes optimalizálni kell a fűtést. Ez befolyásolja a beltéri klímát is.
 
Tökéletes hőmérséklet az egész házban intelligens termosztátokkal

Az intelligens termosztát a legegyszerűbb módja annak, hogy egyszerűen és kényelmesen melegítse lakását a megfelelő hőmérsékletére, miközben energiát takarít meg. A könnyű telepítés és működtetés segítségével egyszerűen szabályozhatja a hőt. Az okostelefonján beállíthatja az optimális hőmérsékletet és az ütemezést. Így mindig meleg lesz, ha kell de már nem kell aggódnia a fűtési költségek miatt.

Pontos hőmérsékletmérés

A fűtési költségek jelentős csökkentése

Kényelmes, költséghatékony akkumulátortöltést egyszer egy szezonban

Innovatív fűtési zóna kezelés

Úttörő algoritmusok az adaptív önprogramozáshoz

Ütemezett mód, ideiglenes módosítások bevezetésével